Als marketing coach voor ondernemers bied ik meerdere diensten aan. Allemaal met het doel om jou als ondernemer verder te helpen. 


 

Business coaching

Mijn vak is marketing. Op dat terrein kan ik je ondersteuning geven. Denk aan vragen als: Wat moet mijn bedrijfsnaam worden? Wat is mijn doelgroep? Hoe bereik ik mijn doelgroep? Is Social Media ook geschikt voor business to business? Wat moet ik doen als ik geen Social Media wil gebruiken? Hoe zorg ik dat ik meer bezoekers, meer kopers op mijn website krijg?

Mijn ondersteuning kenmerkt zich door een persoonlijke én praktische aanpak.

Na een vrijblijvend en gratis intakegesprek maak jij de keuze of ik jou kan helpen. We bepalen vooraf welk probleem we gaan aanpakken, welk doel je wilt gaan halen en wat mijn ondersteuning daarbij gaat kosten. Zodat er helderheid is.
Mijn uurtarief bedraagt
€ 75,- ex Btw.
(Zie ook verderop voor Fixed Price)


Persoonlijke ondernemerscoach

Jij bent een ervaren ondernemer én goed in je vak. Maar je wilt meer. Meer mensen helpen, meer klanten, meer omzet. Je wilt harder groeien. Hoe pak je dat aan? 
Je kunt óf zelf alles uitzoeken, óf gebruik maken van mijn kennis.
Als je voor mij kiest, dan maak je een keuze voor een persoonlijke aanpak. Daarbij stel ik jou en jouw situatie centraal.
Na een vrijblijvend (en gratis) intakegesprek maak jij de keuze of ik jou kan helpen. We bepalen vooraf welke doelen je wilt gaan halen en wat mijn ondersteuning daarvoor gaat kosten. Zodat er helderheid is.
Mijn uurtarief bedraagt
€ 75,- ex Btw. 


 

Fixed Price

Wil je vooraf weten wat een coachingstraject gaat kosten? Dat kan.

Na een (gratis) intake gesprek, bepalen we samen welk doel je wilt gaan bereiken. Aan de hand daarvan geef ik je een voorstel. 

Mijn coachingstrajecten zijn praktisch, pittig en kort. Dat betekent dat de meeste klanten na drie bijeenkomsten in staat zijn om zelfstandig verder te werken aan het realiseren van hun doelen. De prijs voor dit traject kost
€ 450,- ex Btw, inclusief lesmateriaal.

Het is ook mogelijk om een traject te kiezen waarbij je mij in huurt zonder vooraf een doel te bepalen. Dan spreken we meer over een sparring-traject.


 

Columnist voor vakblad of blog

Elke dag heeft wel iets dat ik kan gebruiken als input voor een inspirerend artikel. Vaak vertaald naar wat een ondernemer er mee kan. Ik schrijf op basis van mijn eigen ideeën. Het is ook mogelijk dat ik op basis van een paar steekwoorden, een statement en een toelichting een artikel schrijf.
Hier vind je een paar voorbeelden: http://desuccesvolleondernemers.nl/blog.

Een blogartikel van één A-4 (ongeveer 250 woorden), met een afbeelding op de inhoud afgestemd kost
€ 250,-. Bij een abonnement hanteer ik een staffel. De korting kan daarbij oplopen tot 30%.


 

Content levering

Content is King. Op je website of Social Media is het nodig om regelmatig berichten te plaatsen. Daarmee verhoog je je expert status.

Vind je het lastig om regelmatig nieuwe content te plaatsen? Geen probleem. Ik kan deze zorg van je wegnemen. 

Er zijn twee varianten:

  • Korte berichten voor Social Media. Met een afbeelding, speciaal aangepast op de inhoud en jouw bedrijf.
    Op basis van een strippenkaart. € 40,- per stuk. Minimaal twaalf stuks.
  • Blogartikel van één A-4 (ongeveer 250 woorden). Met afbeelding. € 250,-.
    Op basis van een abonnement hanteer ik een staffel. De korting kan daarbij oplopen tot 30%.
    Ik schrijf op basis van mijn eigen ideeën. Het is ook mogelijk dat ik op basis van een paar steekwoorden, een statement en een toelichting een artikel schrijf.
    Hier vind je een paar voorbeelden: http://desuccesvolleondernemers.nl/blog

 

 

Spreken voor groepen

Ik deel mijn enthousiasme voor het marketingvak graag met ondernemers. Ik bekijk de zaken net op een anders-dan-anderen manier. Mijn spreekbeurten pas ik graag aan, aan het publiek en de behoefte. Daarvoor wil graag vooraf input in de vorm van een paar steekwoorden, wat leeswerk en een telefonische toelichting. Voor een spreekbeurt vraag ik € 450,-. Ex btw, exclusief reiskosten.