Gratis inspiratie, E-book en groeiscan

Vrijwel elke zelfstandige ondernemer wil groeien. Niet alleen om meer te verdienen, maar ook om een betere expert te worden, om meer mensen te helpen met je talent, of om je impact en zichtbaarheid in de wereld te vergroten. Maar hoe pak je dat aan?  Jij hebt al veel onderzocht op het gebied van (online) marketing, maar je komt niet verder. Er is zoveel informatie dat je verlamd raakt.Jan Inden Je bent niet de enige.

Steeds vaker vroegen mensen mij om mijn marketing kennis en ervaring te delen. Dat doe ik op vier manieren:

* Praktische tips die je helpen om te groeien met je bedrijf

Deze tips ontvang je door je aan te melden voor mijn nieuwsbrief.

Onderaan elke nieuwsbrief vind je een link om je eenvoudig uit te schrijven. Je zit dus aan niets vast.

 

Ja, ik wil de tips

 

* E-book in zeven stappen naar meer klanten

Met dit E-book kun je direct aan de slag om je eigen bedrijf meer succesvol te maken. Geen moeilijk verhaal. Maar juist heel praktisch. Aan het eind van elk hoofdstuk staat een opdracht waardoor je echt stappen gaat zetten om meer klanten te krijgen.Ja, ik wil het E-book

 

* Groeiscan

Vraag jij je af of hoe jouw bedrijf kan groeien? Wil jij meer klanten helpen met wat jij te bieden hebt? En wil je daarbij praktische en persoonlijke hulp? Meld je dan aan voor de GRATIS Groeiscan.

 

Groeiscan aanvragen

 

 

* Maatschappelijke ondersteuning

Ben jij niet in staat om mijn tarieven te betalen? Niet getreurd. Vanuit mijn passie ondernemers te helpen om succesvol te worden, neem ik de tijd om één kansrijke ondernemer per jaar te steunen. Als jij denkt dat je daarvoor in aanmerking komt, schrijf dan een e-mail waarom jij denkt dat ik  jou zou moeten kiezen.