Over

over Jan Inden

De Succesvolle Ondernemers is een label van Jan Inden en is opgericht om zelfstandig ondernemers succesvoller te maken door ze praktische tips te geven die echt werken.

Jan komt uit een lange traditie van succesvolle ondernemers. Hij heeft een marketing opleiding gevolgd. Hij heeft bij een van de meest succesvolle detailhandelsbedrijven in Nederland (HEMA) op de marketing afdeling gewerkt. Jan is diverse keren voor zijn werk in de prijzen gevallen. Hij heeft zijn sporen verdiend in het praktisch en succesvol toepassen van het internet en de sociale media. Hij is sterk op het persoonlijke vlak.
Al deze kennis en ervaring gebruikt hij om ook jouw bedrijf succesvoller te maken. En dat doet hij niet in groepen, maar een-op-een.

Jan werkt  samen met professionals op het gebied van design, tekstschrijven en bouwen en beheren van websites. En alles met de focus om jouw bedrijf succesvoller te maken.

Vanuit zijn passie om ondernemers te helpen om meer succesvol te zijn, deelt hij zijn kennis en ervaring ook door het schrijven van Columns en via spreekbeurten.

 

Wat anderen zeggen:

 

over Gerja Wolf
Gerja Wolf

Gerja Wolf van Sprekend Gerja: “Jan Inden is een bevlogen en bekwaam ondernemer, maar vooral een prettig mens om mee samen te werken en van te leren. Jan deelt zijn marketing kennis en ervaring. Hij heeft me tot nadenken gezet over mezelf en mijn product. Dat was soms confronterend, maar wel waardevol. Hij stelt goede vragen en houdt een spiegel voor: waarom? Waarom op deze manier en waarom niet zo? Door de gesprekken heb ik meer zicht gekregen op wie ik ben, wat ik wil en vooral hoe ik mijn doel kan bereiken”.

over
Joost van Ettekoven

Joost van Ettekoven van Duurzaam Chalet: “Met Jan heb je prikkelende gesprekken. Hij helpt met het formuleren van heldere doelen en het maken van een haalbare planning. Hij heeft aandacht voor je sterke en zwakke punten als ondernemer. Jan biedt vanuit zijn actuele en praktische kennis van marketing een enthousiaste stimulans om hiermee aan de slag te gaan. Ik vond het een leerzame ervaring”. 

over Daniel vd Kamp
Daniel vd Kamp

Daniel van de Kamp van Studio Daan & Ed: “Jan helpt met het stellen van de moeilijke vragen op het gebied van passie, visie, krachten, talenten, positie ten opzichte van concurrenten, etc. Het beantwoorden doe je eigenlijk zelf, maar dat is juist ook de kracht van de begeleiding van Jan. Vragen waarvan je weet dat je ze helder moet krijgen, maar waar je als ondernemer soms gewoon de tijd niet voor vrij maakt. Jan heeft mij echt op weg geholpen met het uitbouwen van mijn onderneming”.

over Bianca Versluijs
Bianca Versluijs

Bianca Versluis van Bianca Versluis: “Jan is zeer enthousiast. Hij heeft me zicht gegeven op de mogelijkheden om met mijn bedrijf aan de weg te timmeren. Heel praktisch. En hij is zeer goed voorbereid op ieder gesprek!

Gerard vd Schee
Gerard vd Schee

Gerard van der Schee van GoedBoos: “Jan is goed om het grote geheel te overzien. Is sterk analytisch en geeft mij daardoor inzicht waar de schoen wringt en welke mogelijkheden ik heb om mijn doel te bereiken”. 

 

Guus GriffioenGuus Griffioen van Het Nieuwe Kijken: “Ik kwam tot de ontdekking dat ik wel goed in mijn vak ben, maar geen kaas heb gegeten van marketing. En al helemaal niet weet wat ik met die zaken moet doen als een website, LinkedIn, Twitter of Facebook. Jan heeft daar wel verstand van en heeft zicht gegeven hoe ik het kan gebruiken om nieuwe klanten te krijgen”.


Wil je ook eens vrijblijvend praten over hoe jouw bedrijf ook meer succesvol te maken.

Bel me op 06-471 16 717 of stuur een bericht via het contact formulier.


 

Waarom je hier leert om van je bedrijf een succes te maken:

 

Ben je een ondernemer of ZZP’er en vind je dat je te weinig klanten hebt?

Ben je actief op social media, maar zie je geen effect?

Ben je goed in je vak, maar heb je geen kaas gegeten van online marketing?

Wil je weten wat je moet doen om meer klanten, meer omzet en meer succes te krijgen?

Wat je kunt verwachten:

 

Doelen stellen en zorgen dat je meer omzet maakt

Onderscheidend worden van al je concurrenten

Praktische tips voor meer klanten en meer omzet

Tips voor succesvol werken met bijvoorbeeld Facebook of E-mail marketing

Geen standaard verhaal, maar persoonlijke aandacht, afgestemd op jouw behoeften.

 

Bel me op: 06-471 16 717, of stuur een bericht via het onderstaande formulier:

naam

e-mail adres

Onderwerp

Je bericht